maandag 19 december 2011

een duurzaam en vitaal 2012

Recept 1

zorg goed voor jezelf en onze omgeving

Makkelijker gezegd dan gedaan en het ook nog eens vaak gebruikt als “holle woorden”. Maar toch meen ik het. Zorg goed voor jezelf. Lichamelijk en geestelijk. En zorg daarmee ook je partner, gezin, je vrienden, onbekenden, mensen in nood… Begin bij jezelf en de rest wordt vanzelf blij.

Recept 48bZorg ook goed voor onze omgeving. Er is steeds meer keuze in de plaats en het tijdstip waar ik werk. Maar ondanks alle mogelijkheden is het toch echt mijn eigen keuze om er ook daadwerkelijk gebruik van te maken. Alle beetjes helpen, dat is in ieder geval zeker.

samen werken

Recept 13Volgend jaar kom je work21 weer tegen als je trainer, coach, inspirator of handige hulp bij je vragen over Het Nieuwe Werken, organisatie inrichting of technologie adoptie. Ons enthousiasme over het laten ontstaan van een adaptieve organisatie wordt alleen maar sterker. En natuurlijk met de juiste mix van inventiviteit en structuur. Van Yellow & Blue. Zoals je misschien al eens van ons hebt gehoord.

dankjewel

We willen jou in elk geval heel erg bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen jaar. En we kijken uit naar de samenwerking in 2012.

Beste wensen voor iedereen!

Bas Krikke

Als je wil weten wat ons bezig houdt, volg ons dan op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten